Intrarea pe o piață nouă – Serbia

Express People pornește acum într-o nouă călătorie. Am deschis primul punct de lucru Express Doo People în Serbia, Novi Sad. Ne bucurăm aici de susținerea ambasadei Slovace. În plus, pe lângă Novi Sad, avem o sucursală și în Bačsky Petrovec. Acest nou început reprezintă o mare provocare!

În urma acestor evenimente, Express People a devenit membru cu drepturi depline al asociației Slovace-Sârbă, care operează în Bratislava și Novi Sad cu scopul de a uni și sprijini activitățile companiilor slovace, care operează în Serbia.

Toată atenția noastră se îndreaptă în aceste zile către intrarea pe această piață. Am ales Serbia, deoarece aceasta locație va constitui o parte semnificativă pe piața muncii în Europa. Alegerea nu a fost una întâmplatoare, au fost mulți factori geografici, istorici și economici care au influențat această decizie. Din punct de vedere geografic și istoric, trebuiesc menționate apropierea de Slovacia, cât și realocarea făcută către Serbia în secolul XVlll. Economic vorbind, rata crescută a șomajului, salariile scăzute care se oferă aici și susținerea pe care Slovacia o oferă Serbiei pentru a putea adera în Uniunea Europeană, au influențat de asemenea această decizie.

Principalul nostru obiectiv este să fim prezenți pe întreg teritoriul Serbiei. Această piață este favorabilă pentru noi și dă start unei frumoase colaborări cu ambasada Slovacă.