Cele mai recente poziții: Angajează-te acum în domeniul unde se câștigă cele mai atractive salarii.Angajează-te ca tehnician și vei avea un salariu până la 4000RON!Câștigă în industria electrotehnică, în Cehia!

+40721206416 Sau contactează-ne azi

De ce Express Job?

Express Job este un portal al agenției de recrutare Express People. Aici veți găsi cele mai recente oferte de muncă în domeniul industriei, producției și logisticii, atât acasă, cât și în străinătate.

Vă oferim un loc de muncă bun.

Baza motivației oamenilor de a munci este profitul. Cu noi, după instruire, vă puteți majora venitul de bază prin ore suplimentare, bonusuri sau, în caz de nevoie, puteți cere un avans înainte de plata salariului.

Cu noi puteți începe să lucrați imediat.

Procesul de căutare a unui nou loc de muncă este de obicei unul îndelungat. Dar nu cu noi. Express Job vă oferă posibilitatea de a începe să lucrați în termen de câteva zile.

Avem pentru dvs. locuri de muncă stabile.

Munca regulată înseamnă venit regulat. Venitul regulat aduce liniște și siguranță. De aceea oferim în special locuri de muncă de lungă durată.

Asigurăm cazare și transport.

Pentru majoritatea ofertelor, dacă este necesară deplasarea în alt oraș, vă vom asigura transportul și cazarea în apropierea locului de muncă.

Oferim instruire gratuită.

Majoritatea posturilor deschise nu necesită experiență. Oferim instruire gratuită. Punem la dispoziție cursuri de formare și perfecționare pe durata procesului de lucru. Dacă doriți să munciți, vă vom ajuta să vă calificați în domeniul pentru care ați optat.

Ofertele de muncă oferite sunt în domenii atractive.

Oferim multe posturi în cadrul companiilor multinaționale din industria auto și cea electronică. Acestea sunt printre cele mai căutate, deoarece aici poți beneficia de un salariu atractiv și progresa rapid.

Vă susținem și vă oferim suportul necesar.

Vă căutăm un loc de muncă în funcție de preferințele, experiența și abilitățile dvs. Implicarea noastră nu se termină însă după găsirea locului de muncă. Ne străduim să asigurăm o experiență excelentă angajaților, pe durata întregii colaborări. Coordonatorii noștri interni vă stau la dispoziție non-stop la locul de muncă și în afara acestuia, soluționând operativ situațiile apărute.