Cele mai recente poziții: Operator în Producție vorbitor de limba Slovacă/Cehă. Operator Producție, SlovaciaLucrați pentru liderul la CehiaAngajează-te acum în domeniul unde se câștigă cele mai atractive salarii.Câștigă într-o companie de top din domeniul AUTOMOTIVE până la 3600 ron!Poziția dechisă este cea de translator pentru limba Cehă sau Slovacă.Ești în căutarea unui loc de muncă? Ești un bun organizator? Lider in CehiaCăutăm candidați competenți și calificați pentru postul de Coordonator Materii PrimeCâștigă în industria electrotehnică, în Cehia!Pentru clientul nostru, firmă de producție din industria automotive, cu sediul in Tachov, Cehia, căutăm Operatori pentru linia de producție.Locuri noi de muncă în Cehia: câștigă chiar și fără experiență în domeniu. Acum avem o ofertă nouă, în Slovacia! Fabrică este localizata în apropierea orașului Trnava și se ocupă cu montarea scaunelor pentru autoturisme.Earn in electrotechnical industry in Czech up to 3100 RON! If you speak english, contact us ASAP: info@express-people.com, no other requirements, no feesObține un loc de muncă în Slovacia - câștigă până la 3200ron!Obține un loc de muncă ca și lider de linie, în Slovacia!

+40745056615 Sau contactează-ne azi

Ce este Express Muncă?

  • Express Muncă este un portal al agenției de recrutare Express People.
  • Agenția noastră de recrutare oferă locuri de muncă exclusiv în industrie, producție și logistică.
  • Pe site veți găsi anunțurile noastre privind  ofertele de muncă actuale. Veți găsi numai anunțurile clienților cu care colaborăm. Prin urmare, vă putem garanta seriozitatea tuturor ofertelor de muncă.
  • Fiecare anunț este analizat cu atenție de un agent de recrutare instruit, care este responsabil pentru un anumit post. Vă va oferi mai multe informații în termen de 24 de ore și vă va invita la un interviu. Dacă este necesar, vă poate oferi un post mai apropiat nevoilor dumneavoastră.
express praca

Despre Agenția de recrutare Express People

  • Suntem pe piață din anul 1998
  • Până în prezent am oferit locuri de muncă unui număr de peste 35 000 de persoane. Doriți să vă alăturați acestora?
  • Ne desfășurăm activitatea în 5 țări: Slovacia, Cehia, Polonia, Serbia și România
  • Muncă va organiza la domiciliu și în străinătateí
  • Vă oferim locuri de muncă full time, part time, dar și locuri de muncă sezoniere.

Suntem mai aproape de dvs

Ne puteți găsi în România, în 2 orașe din Cehia, în 5 orașe din Slovacia, în 3 orașe din Polonia și în Serbia.

Păstrăm legătura neîntrerupt cu dvs

Implicarea noastră nu se termină după angajarea dvs. Vă susținem și în continuare. Coordonatorii noștri vă vor sta la dispoziție 24 ore pe zi la locurile de muncă și în afara acestora.

Succesul nostru constă în angajați serioși, loiali și mulțumiți.