Cele mai recente poziții: Operator în Producție vorbitor de limba Slovacă/Cehă. Operator Producție, SlovaciaLucrați pentru liderul la CehiaAngajează-te acum în domeniul unde se câștigă cele mai atractive salarii.Ești în căutarea unui loc de muncă? Ești un bun organizator? Lider in CehiaCăutăm candidați competenți și calificați pentru postul de Coordonator Materii PrimeCâștigă în industria electrotehnică, în Cehia!Noi locuri de muncă în industria auto din CehiaPentru clientul nostru, firmă de producție din industria automotive, cu sediul in Tachov, Cehia, căutăm Operatori pentru linia de producție.Acum avem o ofertă nouă de muncă în domeniul Automotive! Fabrica este localizata în apropierea celui mai mare oraș din Slovacia, Bratislava.Locuri noi de muncă în Cehia: câștigă chiar și fără experiență în domeniu. Earn in electrotechnical industry in Czech up to 3100 RON! If you speak english, contact us ASAP: info@express-people.com, no other requirements, no feesObține un loc de muncă în Slovacia - câștigă până la 3200ron!Obține un loc de muncă ca și lider de linie, în Slovacia!

+40721206416 Sau contactează-ne azi

Ce este Express Job?

  • Express Job este un portal al agenției de recrutare Express People.
  • Agenția noastră de recrutare oferă locuri de muncă, pentru muncitori calificați și necalificați, în industrie, producție și logistică, atât în străinătate, cât și în țară.
  • Pe site veți găsi anunțurile noastre privind  ofertele de muncă actuale. Veți găsi numai anunțurile clienților cu care colaborăm. Prin urmare, vă putem garanta seriozitatea tuturor ofertelor de muncă.
  • Fiecare aplicație care vine în urma vizualizări acestor anunțuri,  este analizată cu atenție de către un agent de recrutare instruit. Acesta vă va oferi mai multe informații în termen de 24 de ore și vă va invita la un interviu. Dacă este necesar, vă poate oferi un post mai apropiat nevoilor dumneavoastră.
express praca

Despre Agenția de recrutare Express People

  • Suntem pe piață din anul 1998
  • Până în prezent peste 45.000 de persoane au ales să colaboreze cu noi. Doriți să vă alăturați acestora?
  • Ne desfășurăm activitatea în 5 țări: Slovacia, Cehia, Polonia, Serbia și România
  • Locuri de muncă în țară și în strainătateí
  • Vă oferim locuri de muncă full time, part time, dar și locuri de muncă sezoniere.

Suntem mai aproape de dvs

Ne puteți găsi în România, în 2 orașe din Cehia, în 5 orașe din Slovacia, în 3 orașe din Polonia și în Serbia.

Asigurăm asistență pe toată durata angajării

Implicarea noastră nu se termină după angajarea dumneavoastră. Vă susținem în continuare. Coordonatorii noștri vă vor sta la dispoziție 24 ore pe zi la locurile de muncă și în afara acestora.

Succesul nostru constă în angajați serioși, loiali și mulțumiți.