Cele mai recente poziții: Operator în Producție vorbitor de limba Slovacă/Cehă. Operator Producție, SlovaciaLucrați pentru liderul la CehiaAngajează-te acum în domeniul unde se câștigă cele mai atractive salarii.Câștigă într-o companie de top din domeniul AUTOMOTIVE până la 3600 ron!Poziția dechisă este cea de translator pentru limba Cehă sau Slovacă.Ești în căutarea unui loc de muncă? Ești un bun organizator? Lider in CehiaCăutăm candidați competenți și calificați pentru postul de Coordonator Materii PrimeCâștigă în industria electrotehnică, în Cehia!Pentru clientul nostru, firmă de producție din industria automotive, cu sediul in Tachov, Cehia, căutăm Operatori pentru linia de producție.Locuri noi de muncă în Cehia: câștigă chiar și fără experiență în domeniu. Acum avem o ofertă nouă, în Slovacia! Fabrică este localizata în apropierea orașului Trnava și se ocupă cu montarea scaunelor pentru autoturisme.Earn in electrotechnical industry in Czech up to 3100 RON! If you speak english, contact us ASAP: info@express-people.com, no other requirements, no feesObține un loc de muncă în Slovacia - câștigă până la 3200ron!Obține un loc de muncă ca și lider de linie, în Slovacia!

+40745056615 Sau contactează-ne azi

De ce Express Job?

Express Job este un portal al agenției de recrutare Express People. Este un loc unde veți găsi cele mai recente oferte de muncă în domeniul industriei, producției și logisticii atât acasă, cât și în străinătate.

Vă oferim un venit regulat.

Baza motivației oamenilor de a munci este profitul. Cu noi, după instruire, vă puteți majora venitul de bază prin ore suplimentare, bonusuri sau, în caz de nevoie, puteți cere un avans înainte de plata salariului.

Cu noi puteți începe să lucrați imediat.

Procesul de căutare a unui nou loc de muncă este de obicei unul îndelungat. Dar nu cu noi. Express Muncă oferă o posibilitate reală de a începe să lucrați în termen de câteva zile.

Avem pentru dvs. locuri de muncă stabile.

Munca regulată înseamnă venit regulat. Venitul regulat aduce certitudine și siguranță. De aceea oferim în special locuri de muncă de lungă durată.

Asigurăm cazare și transport.

Dacă trebuie să vă deplasați în alt oraș în interes de seviciu, vă vom asigura transportul și cazarea în apropierea locului de muncă.

Oferim instruire gratuită.

Multe posturi nu necesită experiență. Oferim instruire gratuită pentru locul de muncă. Punem la dispoziție cursuri de formare și perfecționare  pe durata procesului de lucru. Dacă doriți să munciți, vă vom ajuta să vă calificați în domeniu.

Oferim locuri de muncă la angajatori atractivi.

Oferim multe posturi în cadrul companiilor multinaționale din industria auto și cea de producție, care sunt printre cele mai căutate, progresând rapid

Vă susținem și vă oferim suportul necesar.

Vă căutăm un loc de muncă în funcție de preferințele, experiența și abilitățile dvs. Implicarea noastră nu se termină după găsirea locului de muncă. Ne mândrim cu o experiență excelentă a angajaților pe durata întregului raport de muncă. Coordonatorii noștri interni vă stau la dispoziție non-stop la locul de muncă și în afara acestuia, soluționând operativ situațiile apărute.